• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Hobby na Pełnym Gazie: Porady i Pomysły

Autentyczna pizza każdemu łączy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie uzyskamy tak odpowiedniej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najlepszego gatunku – wypróbuj ANCHOR. Jakkolwiek mimo pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ulubiona potrawa Włochów. Włosi ubóstwiają makarony w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, ale makarony niemalże można spotkać nieomalże w każdym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, możemy zobaczyć, jak przed domami stoją kolosalne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z ostatecznych kuchennych zajęć. Zresztą, tak stosownego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron spożywany jest we Włoszech poprzez cały rok – tak samo, jak ANCHOR. W znojne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół oraz mamy szybkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – gorąco zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Wejdź

2. Zobacz teraz

Rękodzielnicza Pasja: Twórcze Inspiracje

Categories: Hobby

Comments are closed.