• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Kuchnia marokańska: Przepisy na couscous i tajine

Ludzi możemy podzielić na takich, jakim nieprzerwanie jest zimno oraz takich, którzy nie kochają gorąca. W zależności od tego, jacy jesteśmy w rozmaity sposób ogrzewamy nasze mieszkania. Mamy swoją stałą temperaturę w pomieszczeniu, która nam w najwyższym stopniu odpowiada. W pewnych momentach jest ona wyższa, czasem niższa. Wiele zależy również od domowników. Jeżeli w domu są małe dzieci wtedy w domu ma obowiązek być cieplej – wypróbuj ikotly.com.pl – kocioł na pelet. Dzieci prędko się przeziębiają. Żeby uniknąć chorób konieczne jest dość intensywne ogrzewanie. Nie może być jednakże zbyt gorąco. Są jednak oraz tacy, którzy niemal poprzez całą zimę mają letnie kaloryfery. To im starczy. Nie jest im zimno. Gdyby temperatura była nazbyt niska w owym czasie zwiększyliby ją podkręcając kaloryfery. Nie zawsze jest taka potrzeba. Ludzie przebywający w blokach mają łatwiej. Nie muszą rozpalać pieców, nie muszą dbać o to, by nie wygasło w takim piecu. Istotne jest to, aby utrzymywać temperaturę na stałym poziomie. Oczywiście nie zawsze jest to możliwe. Czasami domowników nie ma w domu, w następstwie tego nie rozpala się pieca grzewczego.

1. Przejrzyj

2. Przejrzyj

Kuchnia perska: Przepisy na chelow kebab i fesenjan

Categories: Kulinaria

Comments are closed.